Victoria Beckham velger vin

(12.04.2007, sist oppdatert 12.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene vil ha det til at Victoria Beckham (32) drikker vin for å øke appetitten.

Den tidligere Spice Girls-jenta, som skal ha skrumpet inn til «size zero» eller størrelse 30, er lei av at folk kritiserer henne for å være undervektig og har slått seg på flaska for å få matlyst.

 

- Det er derfor hun tar seg en drink. Om hun tar et vinglass eller to, får hun den samme appetitten som alle andre når de er ute på byen og drikker. Hun har en stor vinkjøler i huset sitt i Madrid og kommer til å anskaffe seg det samme i California.

 

- Hun og David har en livsstilskonsulent som hjelper dem med å organisere flyttingen og hun sjekker også ut gode viner fra California, sier en kilde til magasinet Closer.

 

Ifølge meldinger skal Victoria bare spise et måltid per dag, hun nekter å få i seg karbohydrater og vil bare ha kokt fisk, grønnsaker og salater.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews