- Victoria Beckham spanderer bryllup

(23.10.2009, sist oppdatert 23.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Når Victoria Beckhams søster skal til alters, iler den berømte storesøsteren hjelpende til - og leverer en stor sjekk.

I alle fall dersom vi skal tro den tabloide, britiske avisen The Sun, som hevder at fru Beckham bidrar med 50.000 pund til gildet.

 

«Posh Spice» (35) og søsteren Louise Adams (31) står hverandre angivelig svært nær. Når sistnevnte skal smis i hymens lenker til børsmegleren Darren Flood 27. desember, skal det ikke spares på noe. Ekteskapsinngåelsen skal finne sted i Beckham-parets eiendom i Hertfordshire, England, som pressen spøkefullt har gitt tilnavnet «Beckingham Palace».

 

Victoria Beckham skal også ha gitt designeren Vera Wang oppgaven med å kreere brudens kjole, ettersom hun var så godt fornøyd med det designeren leverte til eget bryllup.

 

En venn av søstrene sier: - Vic har akkurat fortalt Louise at prislappen ikke betyr noe og at det blir hennes julegave til søsteren. Louise ble veldig rørt.

 

Men ifølge The Sun er ikke brudgommen videre begeistret over den finansielle støtten. Kilden sier: - Han insisterer på å ta regningen. Det er typisk ham og grunnen til at han er så respektert og godt likt av familien. Men Vic får nok viljen sin til slutt.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews