Victoria Beckham som Armani-modell

(30.10.2008, sist oppdatert 30.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ektemannen David Beckhams reklamebilder for Emporio Armanis undertøy vakte stor oppsikt - og nå følger fruen etter.

Victoria Beckham har nemlig sagt ja til å stille opp som modell for motemerkets vår- og sommerkolleksjon på undertøysfronten. Annonsene vil bli å se på plakater så vel som i internasjonale motemagasiner tidlig neste år.

 

- Hvem egner seg bedre enn Victoria Beckham til å lansere vår nye, globale Emporio Armani undertøyskampanje? Hun er et stilikon, en dynamisk dame, fastslo Giorgio Armani selv ifølge avisa Daily Telegraph.

 

Fotografiene er allerede tatt av motefotografene Mert Alas og Marcus Piggott, samme duo som også tok de lett utfordrende bildene av David Beckham iført designerens undertøy. Han har vært tilknyttet designmerket de siste to sesongene.

 

- Jeg har aldri gått for det trygge når det kommer til mitt image, sa Posh Spice i forrige uke etter å ha blitt fotografert i indisk bryllupssari for India-utgaven av motemagasinet Vogue.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews