Victoria Beckham snakker om morsrollen

(09.06.2011, sist oppdatert 09.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham er en suksessrik forretningskvinne - som venter sitt fjerde barn. Nå forteller hun at det kan være tøft å være arbeidende mamma.

Den berømte artisten, fotballfruen og klesdesigneren forteller at det kan være vanskelig å sjonglere jobb og familieliv. Hun sier at hun alltid vil sette familien først, men forteller samtidig i intervjuet med magasinet Glamour at jobben som designer betyr svært mye for henne.

 

- Fødselspermisjon, hva er det? Jeg har jobbet urolig hardt slik at jeg skal være forberedt på neste sesong, sier hun, og legger til:

 

- Å være arbeidende mamma er hardt, jeg tror kvinner forstår hva jeg sier når jeg sier at det er som å sjonglere med baller. Min mann og mine barn vil alltid være min fremste prioritering. Men for meg er også jobben min lidenskap.

 

Hun feiret nylig den kommende babyen sammen med sin gode venninne, skuespilleren Eva Longoria. Flere kjente damer, som Nicole Richie, Demi Moore og Selma Blair, var også med på feiringen. Festens tema var rosa ettersom paret Beckham venter ei jente denne gangen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews