Victoria Beckham lader opp til jeanslansering

(03.09.2008, sist oppdatert 03.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham står klar med en hel rekk nydesignede jeans i merket dVb. Under New York Fashion Week senere denne måneden lanserer hun sin nye kolleksjon.

Og den tidligere Spice Girls-stjernen, som har slått seg opp som moteikon og designer av spesielt jeans i Los Angeles, forteller i et nytt intervju at hun har arbeidet hardt med kolleksjonen.

 

- Det er nesten som mitt fjerde barn, sier hun til magasinet OK!

 

Trebarnsmoren forteller videre i intervjuet at ektemannen, fotballesset David Beckham, ikke helt klarer å følge henne når hun snakker over seg om design hjemme.

 

- David synes nok mange ganger at jeg er litt sprø. Jeg blir så ivrig over alt fra knapper, materialer og snitt, at han ikke klarer å henge med.

 

Men til tross for manglende «fagkunnskap», bedyrer fru Beckham at ektemannen hennes heier på henne - hele veien fram til catwalken.

 

- Han støtter meg og det er veldig viktig i et forhold; det at en mann ikke holder sin kone eller kjæreste tilbake, sier hun.

 

Og selv om hun har oppkalt kolleksjonen sin etter seg selv, sier Victoria Beckham at hun mer enn gjerne skulle ha trukket seg unna det skarpeste rampelyset.

 

- På grunn av berømmelsen har vi mye penger, og det har hjulpet meg inn i fashionindustrien. Men vil jeg være anonym? Selvfølgelig. Jeg trenger ikke å fyre opp under egoet mitt mer på den måten, hevder hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews