Victoria Beckham i flydrama

(10.08.2010, sist oppdatert 10.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham var involvert i en skummel flyhendelse da hun nylig skulle krysse Atlanterhavet med kurs mot Los Angeles.

Flyet fikk problemer over sjøen, og kilder sier det ble noen dramatiske minutter for den 36 år gamle britiske celebriteten, melder The Mirror.

 

Det var lørdag, og hun var på vei fra Heathrow for å møte ektemannen David Beckham og de tre barna i Los Angeles hvor familien for tiden bor.

 

Sammen med andre passasjerer fikk Beckham beskjed om at flyet hadde en teknisk feil og måtte snu. En kilde som angivelig står Victoria nær, sier:

 

- Hun fløy alene og hadde et skremmende øyeblikk - uten noen til å trøste seg. Hun hadde gledet seg til å komme hjem for å slappe av med familien så hun var både skjelven og lei seg da hun måtte vende tilbake til London.

 

Kilden sier videre: - Det var en skummel opplevelse for henne, familien kommer alltid først så hun brukte tiden på å tenke på dem. Det var veldig nervepirrende ettersom flyet hadde vært i luften så lenge. Det tok over en time før de kunne lande på Heathrow igjen.

 

Nå skal imidlertid Victoria Beckham ha kommet seg trygt til Los Angeles og er gjenforent med David Beckham og sønnene Brooklyn (11), Romeo (7) og Cruz (5). Flyselskapet har gått offentlig ut og beklaget hendelsen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.260 sec - 1 pageviews