Victoria Beckham får kjeft

(24.04.2007, sist oppdatert 24.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham er blitt stemplet som «en førsteklasses hurpe» av filmteamet som lager hennes nye reality-serie.

Den tidligere «Posh Spice» skal ha hisset på seg de ansatte som arbeider med programmet for fjernsynskanalen NBC som følger ferden til ekteparet Beckham fra Madrid til Hollywood der David skal spille for Los Angeles Galaxy.

 

- Vi synes hun er veldig selvopptatt og ikke særlig hyggelig. Hun er pirkete, krevende og uhøflig. Og hun er ondskapsfull overfor assistentene også. Hun valser rundt med en iskald mine. Folk kom bort til henne og sa: «Velkommen til Amerika», eller «Lykke til med flyttingen» og hun stoppet ikke engang for å snakke med dem.

 

- Det er meningen at dette programmet skal gjøre henne til en stjerne i USA, men det kan hun bare drømme om. Hun oppfører seg som en førsteklasses hurpe, sier en som jobbet med programmet til det britiske magasinet Star.

 

Det er også blitt nevnt at produsentene for serien er urolige for at den vil bli uinteressant og en stor fiasko.

 

- Ingen vet hva de skal gjøre med henne for å få dette til å bli interessant - hun er så innmari kjedelig! Hun avfeier alle forslagene produsentene kommer med, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Cathrine,Bergen
24.04.2007 17:22
Haha, hun er pen men hun virker overlegen og skikkelig sur ja.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews