Victoria Beckham: - Harper blir den siste babyen

(12.07.2011, sist oppdatert 12.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria og David Beckhams datter Harper Seven er fjerde og siste barnet i søskenflokken. For nå er det stopp, melder The Sun.

Det populære paret fødte søndag en glad og frisk datter på et sykehus i Los Angeles. Brødrene Brooklyn, Romeo og Cruz Beckham kunne dermed glede seg over å ha fått en lillesøster, Harper Seven.

 

Ifølge skal Victoria ha kommet med klar beskjed til sin ektemann: - Nå har vi fått fire barn, det blir ikke mer!

 

- Med tre fantastiske gutter, og nå en fantastisk jente, insisterer Victoria på at familien deres er komplett, sier en kilde.

 

 

Mellomnavnet til den lille jenta, Seven, er det samme nummeret som David Beckham hadde på ryggen i sine glansdager i Manchester United og det engelske landslaget.

 

 

- Jeg er så stolt og lykkelig over å kunne annonsere fødselen til vår datter Harper Seven Beckham, skrev Victoria på Facebook bare ni timer etter fødselen, skriver The Sun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews