TomKat snakker ikke scientologi med Beckham

(13.07.2007, sist oppdatert 13.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham benekter at det foregår noe som helst slags scientologi press fra Tom Cruise-leiren, etter at det britiske kjendisparet flyttet til USA.

David og Victoria Beckham har gjort amerikanere av seg etter at førstnevnte signerte en gullkantet kontrakt med Los Angeles Galaxy. Nå har paret flyttet til Los Angeles, og bosatt seg nært sitt stjernevennepar Tom Cruise og Katie Holmes. I et ferskt intervju sier fru Beckham at det - tvert imot hva som blir påstått - ikke har foreligget noe press fra Cruise-leiren om en eventuell omvendelse til scientologitroen.

 

Da hun besøkte NBC-TV-showet «Today?s Show», sa hun: - Det gjøres så mye ut av dette med scientologi, men det kommer aldri opp når vi er sammen. De gjør sine ting, vi gjør våre ting. De er en flott familie. Tom og Katie er veldig elskelige mennesker.

 

Victoria sier at Katie har vært spesielt hjelpsom mot henne og hennes familie etter at de flyttet over dammen. - Hun er en veldig strek, søt og herlig jente. Katie har hjulpet meg så mye under flytteprosessen. Hun er en genuint hyggelig jente.

 

Victoria Beckham benyttet også anledningen til å dementere ryktene om at hun har en liten skuespiller i magen. - Jeg må være den eneste i Los Angeles som ikke vil inn i filmbransjen. Har du sett filmen «Spice World»? Jeg synes ikke jeg er noe til skuespiller, jeg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews