Spice Girls gjenforenes på premiere

(14.05.2012, sist oppdatert 14.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

1990-tallets store jentebandfenomen, Spice Girls, gjenforenes - men bare for en kveld.

De fire jentene planlegger å gå på premiere sammen, melder chinadaily.com.

 

Både Melanie «Scary Spice» Brown, Melanie «Sporty Spice» Chisholm, Victoria «Posh Spice» Beckham, Geri «Ginger Spice» Halliwell og Emma «Baby Spice» Bunton skal alle være på plass når Spice Girls-musikalen «Viva Forever» får premiere på Londons West End mot slutten av året.

 

Komikeren og «Absolutely Fabulous»-stjernen Jennifer Saunders har skrevet musikalen som baserer seg på den britiske popgruppens hitlåter. Judy Fraymer, som produserte «Mamma Mia»-musikalen, er å finne i rollen som produsent.

 

Det har også versert rykter om at femspannet skal samle seg til en opptreden i forbindelse med dronning Elizabeth sine 60 år på den britiske tronen i juni.

 

Melanie Brown og bandvenninnene Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm var ute på en gjenforeningsturné i 2007.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.242 sec - 1 pageviews