Smårolling Beckham på danseskole

(17.10.2012, sist oppdatert 17.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Lille Harper Beckham skal ikke risikere å dumme seg ut på dansegulvet, ser det ut som at mamma Beckham har tenkt. 15 måneder gamle Harper er allerede påmeldt dansetimer i Los Angeles.

Victoria og David Beckham har skrevet lille Harper inn på en danseskole i nærheten av der de bor, melder The Sun. Victoria Beckham gjør dermed alt hun kan for at datteren skal bli lettere på foten enn hun selv var i sine glansdager som Spice Girl.

 

En kilde sier til avisen at «Victoria og David har fått alle barna sine til å begynne med hobbyaktiviteter i en veldig ung alder». Dessuten skal det være sånn, ifølge kilden, at mamma Victoria synes datteren er «søt i danseantrekk».

 

Victoria var ikke kjent som den beste danseren da hun var med i gruppa Spice Girls. Det ble sagt at hun knapt rørte seg fra sin stående posisjon på scenen.

 

Sønnene til David og Victoria Beckham begynte tidlig med fotball som pappa David. Det overrasker derfor ikke kilder tett på familien at lille Harper nå skal i gang med dansing.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews