Skifter klær som Supermann

(16.09.2009, sist oppdatert 16.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham skifter klær som Supermann.

Det tidligere Spice Girls-medlemmet vil føle seg komfortabel så fort som mulig når hun er på lange flyturer og kan finne på å skifte mens hun er i lufta.

 

Med referanse til Supermann, som ofte tok på seg sitt kostymet i en telefonkiosk når noen hadde bruk for hans superkrefter, sier Beckham at hun nok ble oppdratt til å ta seg godt ut når hun reiser.

 

- Jeg har alltid med meg treningstøyet eller en pyjamas i bagen min. Så går jeg inn på toalettet. Jeg er litt som Supermann når jeg gjør det, og tar på meg noe komfortabelt.

 

Hun sier også at hennes noe furtne utseende ikke er noe hun legger an med hensikt, men er hennes naturlige uttrykk når hun tenker på noe.

 

- Jeg tror det bare er meg. Kanskje det bare er sånn ansiktet mitt legger seg - jeg vet ikke. Når alt kommer til alt, så gjør jeg bare det jeg gjør, forklarte hun da hun ble intervjuet i det amerikanske TV-programmet «The View».

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews