Søstrene Cruz designer for Mango

(04.09.2007, sist oppdatert 04.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespillersøstrene Penelope og Monica Cruz har sammen designet en kolleksjon for kleskjeden Mango, og stiller også selv opp i annonsene.

I alt 31 plagg, inklusive noen accessoirer, har Penelope (33) og Monica (30) designet i fellesskap som del av den spanske motekjedens høst- og vinterkolleksjon.

 

Cruz-søstrenes bidrag er delt opp i to ulike stiler: En urban og avslappet linje, med vide bukser og en viss guttaktig stil, og en glamorøs kveldslinje med cocktailkjoler med retro- og vintageinspirasjon. De vil bli å finne i butikkene fra midten av september.

 

Penelope har ifølge Justjared.com sagt at det har vært hennes drøm å skape sin egen kolleksjon:

 

- Dette er noe vi har ønsket å gjøre lenge, vi måtte bare finne de rette menneskene å gjøre det sammen med. Vi har alltid elsket klær - vi pleide å gjemme oss på badet med moteblader og si: «Jeg vil ha den».

 

Dermed følger de to spanske søstrene opp samme trend som Kate Moss, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Sarah-Jessica Parker, Milla Jovovich og Olsen-søstrene Mary-Kate og Ashley.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews