- Så fornøyd at jeg smiler litt

(22.09.2008, sist oppdatert 22.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham er fornøyd med tilværelsen etter at familien flyttet til Los Angeles.

- Jeg er så tilfreds at jeg til og med har begynt å smile litt, fleiper hun i et intervju med The Sun. Der hevder Posh (34) også at hun har begynt å spise karbohydrater fordi hun har begynt å trene hver dag, og har gitt opp shopping.

 

Da familien Beckham bodde i Spania mens David spilte fotball, var hun ensom, lengtet hjem og kjedet seg. Hun sier hun visste at å flytte til Los Angeles var en stor sjanse å ta, men litt over et år senere viser det seg å ha vært verdt det: Forretningene hennes går strålende.

 

- Ting er virkelig positive for meg, og jeg føler meg så tilfreds. Jeg føler meg stolt over meg selv fordi jeg har arbeidet hardt - og, for å være ærlig, så trenger jeg ikke det; jeg kunne sittet på rumpa og shoppet hver dag. Men jeg ville kjedet meg. Nå shopper jeg nesten ikke lenger, sier Victoria, som roses for sin nye kolleksjon designerkjoler, som hun akkurat har vist for motepressen under New York Fashion Week, mens parfymesatsingen hennes gjør det skarpt.

 

- Responsen har vært helt utrolig, jeg kunne ikke ønsket meg noe mer. Det var en tid da jeg fikk ganske hard medfart. Det føltes som om jeg ikke kunne gjøre noe riktig, så jeg viste meg aldri ute. Jeg jobbet hardt, holdt hodet lavt, passet barna, passet på David, og jobbet i det stille med motearbeidet mitt. I dag kan jeg ærlig si at jeg er tilfreds og lykkelig.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.210 sec - 1 pageviews