Posh vakte oppsikt med kort sveis

(09.09.2008, sist oppdatert 09.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham vakte oppsikt med sin nye korte sveis da hun dukket opp på motevisning i New York sammen med Jennifer Lopez.

Posh hadde en lang bobfrisyre da hun slo gjennom med Spice Girls, og har siden forsøkt seg frem med ulike hårfasonger. Den siste tiden har hun ofte vist seg med oppsatt hår, før hun nå har klippet seg helt kort.

 

Fru Beckham satt sammen med Jennifer Lopez på første benk under Marc Jacobs-visningen, og fikk mesteparten av oppmerksomheten. Tidligere på dagen hadde trebarnsmoren vist sin første kleskolleksjon for en utvalgt gruppe moteredaktører - men der var det ikke fotografer til stede.

 

- Jeg har alltid ønsket å være motedesigner. Jeg vet jeg har mye å lære, men gjennom årene tror jeg at jeg har skjønt hvordan kvinner ønsker å se ut. Jeg har jobbet med dette i 34 år, sier trebarnsmoren ifølge Daily Mail, og kaller det for «sitt livs drøm».

 

Hun er fullstendig klar over at Spice Girls-karrieren åpnet mange dører for henne, men legger til at «den også stengte mange».

 

- Den tiden er over. Jeg kunne aldri bli verdens beste sanger, men jeg håper jeg blir en god designer, sier Victoria Beckham.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews