Posh tror på englemakt

(05.11.2008, sist oppdatert 05.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Også Victoria Beckham tror på englenes makt. Nå har hun og ektemann David utvekslet halskjeder med en engel som skal passe på dem.

Neste sommer har paret vært gift i ti år, og nå har de markert det gjennom på forhånd å gi hverandre håndlagde, japanske talismaner i gull og sølv.

 

Anhenget forestiller erkeengelen Rafael, som er nevnt i den apokryfiske Tobits bok i Det gamle testamente. Smykkene ble ifølge Victoria Beckham laget i Japan, av en mestergravør som mediterer før han skrider til verket.

 

- Energien de utstråler, er utrolig kraftfull. Disse smykkene fungerer som talismaner for kjærlighet, heling og beskyttelse, sier hun til bladet Vogue.

 

David Beckham har allerede en engel tatovert på ryggen, og et kors på nakken. Men parets engleutveksling, som sies å være et uttrykk for kjærlighet, kan komme godt med nå når de kan bli atskilt for en tid - når han går på utlån til AC Milan mens Victoria blir værende i USA med de tre barna.

 

Sist gang han var skilt fra familien, og spilte for Real Madrid i 2004, førte det til utroskapsrykter som involverte hans assistent Rebecca Loos.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews