Posh tilbake som brunette

(29.10.2007, sist oppdatert 29.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham ofrer sin blonde frisyre for den kommende gjenforeningen av Spice Girls - og er tilbake som brunette.

Det var som mørkhåret at hun slo gjennom som Posh Spice sammen med de andre krydderjentene i 1996 med listetoppsingelen «Wannabe».

 

De siste årene har hun skiftet frisyre nesten like ofte som designerklær, og gått fra hårforlengelse som slet ut håret hennes og over til en kort bobfrisyre, som hun tidligere i år farget knallblond.

 

Søndag entret hun en frisørsalong i Los Angeles som blondine. Ut igjen kom hun som brunette - og med den karakteristiske Posh Spice-frisyren, en bob med mer lengde, melder Daily Mail. Men avisen mener at det dreier seg om en mørk parykk som Victoria har fått laget til Spice Girls-turneen som starter 2. desember.

 

Det meldes at Spice Girls planlegger å lage nye versjoner av sine berømte scenekostymer, inklusive Geri Halliwells minimale kjole laget av det britiske flagget. Jentene har akkurat vært i Pinewood-studioet i England for å filme videoen til bandets nye singel «Headlines».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews