Posh synes scientologi er for dyrt

(23.01.2007, sist oppdatert 23.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Tom Cruise iherdig prøver å få vennene David og Victoria Beckham til å slutte seg til scientologisekten, nytter det ikke: Posh synes det blir altfor dyrt.

- Det kan du godt glemme alt om, har hun uttalt om saken.

 

Tom Cruise er en fanatisk tilhenger av scientologisekten i Los Angeles, og prøver nå å få med seg sine nye naboer når Beckham-paret kommer flyttende dit i august. En kilde sier ifølge Ekstra Bladet at Cruise prøvde i timesvis på telefonen å overtale David Beckham.

 

Men etter at Victoria Beckham fant ut at sektens medlemmer forventes å betale en andel, opp mot ti prosent av inntektene sine, satte hun foten kraftig ned.

 

- Hun kan ikke se vitsen i å skulle gi penger til det formålet, sier kilden.

 

Det er riktignok ikke noe krav fra Scientologikirken at medlemmene må betale slik tiende, men hvis du vil opp og frem på de øvre nivåene trosmessig, er det helt nødvendig. Ifølge kilder som kjenner scientologisekten kan beløpene involvert være svært høye.

 

Nå gjenstår det å se om vennskapet vil bestå mellom Cruise og ekteparet Beckham. Hans sterke scientologitro har tidligere ført til at to ekteskap, med Mimi Rogers og deretter Nicole Kidman, og et toårig forhold til Penelope Cruz har tatt slutt - ifølge amerikanske nettsteder fordi de ikke ville indoktrineres inn i scientologitroen. Katie Holmes var derimot en villig konvertitt.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.700 sec - 1 pageviews