Posh stylist for Nicholson

(14.01.2008, sist oppdatert 14.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Da Jack Nicholson skulle fotograferes for et blad, fikk han ingen ringere enn Victoria Beckham som stylist.

Under fotoseansen i Beverly Hills nylig var det Posh Spice, som i forrige uke ble kåret til verdens verst kledde kjendis, som bestemte klesvalget til den 70 år gamle Nicholson.

 

- Jeg har alltid vært en stor fan av Jack, og da sjansen til å jobbe med ham bød seg var jeg begeistret, sier Beckham til Daily Mail.

 

Og Jack Nicholson brød seg lite om Blackwells moteverstingliste, og hevdet han følte seg i trygge hender:

 

- Jeg elsket å jobbe med «the Poshter». Hun var sjarmerende mot meg, kledde meg opp riktig pent. Jeg liker å se bra ut, så jeg følte meg i gode hender under hennes overvåking. En flott jente, er Nicholsons rosende ord om sin nye venninne, som han også roser for hennes kroppslige fremtoning:

 

- Hun føles god ut også. Hun er en veldig fast person, vet du. Hun er i god form, fastslår Nicholson, som alltid har foretrukket unge kvinner og selv hadde et langvarig forhold til syltynne Lara Flynn Boyle.

(©NTB)

 

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews