Posh som romvesen i Cruise-film

(18.12.2006, sist oppdatert 18.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham vil skyte mot stjernene - bokstavelig talt: Hun har fått en rolle i Tom Cruises scientologifilm, «Thetan».

Victoria Beckham skal etter alt og dømme spille kona til romvesenet «Thetan» i en film Tom Cruise planlegger. Filmen skal bygge på læren til scientologisekten, skriver Expressen.

 

- Victoria håper på en karriere i Hollywood. Dette kan være opptakten, sier en kilde til Daily Star.

 

Det tidligere Spice Girls-medlemmet hadde sin skuespillerdebut i «Spiceworld», en heller kritikerslaktet film om jentebandet som erobret verden.

 

Tom Cruise kommer til å regissere og produsere «Thetan». Alle øvrige filmselskap har takket nei.

 

Og Cruises unge hustru, Katie Holmes, som vi så sist i «Batman Forever», skal hjelpe fru Beckham. De to nyslåtte bestevenninnene gir hverandre råd: Fru Beckham lærte opp Holmes under moteuken i London. Og nå er det altså Holmes sin tur til å bidra med ekspertise. Og hun har ikke tenkt å starte i det små, men har satt opp et møte mellom legendariske Steven Spielberg og eks-Spice Girl-sangeren.

 

En kilde nær Holmes sier til britiske Daily Star: ?Katie mener at Victoria har en stor framtid som skuespiller - og hun vil at hun skal starte på topp. Hun er ivrig etter å få introdusert henne til alle toppnavnene i byen. Hun og Tom har kanskje ikke makt til å skape en ny stjerne av henne, men de vet hvem som vil klare det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Mijja
18.12.2006 19:34
asj, den filmen skal ikje eg se.. ekle damen=P

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews