Posh kler på seg for senga

(29.09.2008, sist oppdatert 29.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Utenfor lakenet er Victoria Beckham kjent som litt av en moteløve. Men når hun legger seg ikler hun seg varme gode sokker og hansker.

Den tidligere Spice Girls-stjernen har ikke på seg annet enn det når hun sover. Bortsett fra bomullshanskene og de varme sokkene sover hun splitter naken.

 

- Jeg har på virkelig tykk fotkrem og gode sokker før jeg legger meg. Jeg bruker også håndkrem og hansker, sier hun til tabloiden The Sun.

 

Det noe merkelige nattantrekket skal hindre aldringsprosessen. Men ektemannen, fotballstjernen David Beckham, stusser litt over sin kone.

 

- David tror jeg er gal fordi jeg legger meg med både hansker og sokker på, sier Victoria. Nattantrekket er et av ti skjønnhetstips Posh-Spice lever etter.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews