Posh erter på seg amerikanske damer

(16.07.2007, sist oppdatert 16.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham er i ferd med å erte på seg sine nye landskvinner, som hun hevder kler seg rufsete.

- De kler seg virkelig uvørent her, gjør de ikke? Det virker som om det er greit å gå på Starbucks i joggebukser og Ugg-støvler, fastslo Posh i sitt første intervju med en amerikansk avis etter at familien Beckham flyttet til USA.

 

Til Los Angeles Times sier fru Beckham at hun ikke akter å endre klesstil, selv om amerikanske kommentatorer allerede har påpekt at de synes hun er arrogant og stylet til overmål.

 

- Dette er meg, og hvis folk liker det, flott.

 

Victoria Beckham liker å anse seg selv som et moteikon, og har stått bak flere kles- og solbrillekolleksjoner lansert i hennes navn. Nå kan hun ifølge Daily Mail slite med å vinne innpass hos eliten av Hollywoods kvinnelige skuespillere, etter at hun har gått ut mot deres slurvete klesvaner.

 

- Jeg kjeder meg raskt når folk ser like ut hele tiden, med den samme sminken, de samme klærne og det samme håret. Jeg liker å forandre ting ganske mye, sier Posh, som ifølge eget utsagn bare eier én joggebukse og mener den egner seg kun til bruk i mørke garasjer og ikke på bilder.

(©NTB)

 

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews