Posh blir designdommer

(03.01.2008, sist oppdatert 03.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har fått smaken på å jobbe for TV. Etter en gjesteopptreden i TV-serien «Ugly Betty» har hun nå takket ja til å sitte i dommerpanelet i designprogrammet «Project Runway».

Supermodellen Heidi Klum er programleder for «Project Runway» i USA; et program som også har hatt sin norske versjon under tittelen «Designerspirene».

 

Klum og Victoria Beckham møtte hverandre under Victoria?s Secrets moteshow tidligere i høst, og Klum skal ha overtalt fru Beckham til å sette seg i dommerpanelet til moterealityen, som handler om unge designerspirer som konkurrerer om dommernes gunst med sine kreasjoner.

 

Victoria Beckham, som selv er designer og regnes som en trendsetter, skal nå ha takket ja til oppdraget og blir å se som dommer i finaleprogrammet, skriver avisen Daily Express. «Project Runaway» er inne i sin fjerde sesong i USA.

 

- Heidi synes Victoria har et godt øye for mote, sier en kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.474 sec - 1 pageviews