Posh: - Jeg er bare en normal jente

(10.07.2007, sist oppdatert 10.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham hevder hun bare er «en normal jente fra London» som tilfeldigvis «lever et nokså surrealistisk liv» med ektemannen David og deres tre unge sønner.

Posh Spice, som nå snart skal gjenforenes med de andre krydderjentene, setter seg nå fore å erobre sitt nye hjemland USA - dit hun flytter nå.

 

16. juli sender NBC et timelangt program for sine amerikanske seere, der den helt normale London-jenta snakker ut, bare noen dager før ektemannen spiller sin første kamp for LA Galaxy. Det skulle egentlig vært en serie, men hun hadde ikke tid til mer enn det som nå er blitt et enkeltprogram.

 

- Det er pussig. Folk får se hvordan jeg egentlig er. Jeg har en ganske tørr form for humor, som jeg håper lar seg oversette for amerikanerne, sier Victoria Beckham til nyhetsbyrået AP i et forhåndsintervju før programmet.

 

Det familiekjære USA vil nok sette pris på at hun på forhånd erklærer at hun føler seg «utrolig velsignet» og ønsker å vise det «til alle». I programmet «Victoria Beckham: Coming to America» får man et glimt av David Beckham, men sønnene Brooklyn (9), Romeo (4) eller Cruz (2) vil vises.

 

- Dette er ikke et realityprogram, men en dokumentar om meg. Når vi gjør noe profesjonelt, prøver vi å holde barna utenfor. Vi lar dem ikke paradere fram og tilbake på den røde løperen, sier Victoria, som drømmer om å synge igjen - så barna kan se det, sier hun.

 

- Jeg vil at de skal se mamma på scenen, og at David får se det på nytt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews