Paret Beckham til Storbritannia igjen?

(11.10.2012, sist oppdatert 11.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

David og Victoria Beckham kan være på vei tilbake til England, melder People.

Paret, som har de fire barna Brooklyn (13), Romeo (10), Cruz (7) og 14 måneder gamle Harper, sies å ha tittet på storslåtte eiendommer vest i London. Skal vi tro kilder vurderer de å forlate sitt Los Angeles-hjem når fotballessets kontrakt med L.A. Galaxy går ut senere i år.

 

Det verserer også rykter om at paret ønsker seg et femte barn. En kilde sier til Mail Online: - Victoria holder tett om tingene. Men hun har aldri gjort noen hemmelighet av at hun ikke ser helt poenget med å stoppe etter baby nummer fire.

 

Kilden sier videre: - Hun elsker å ha en stor familie og David har det på samme måte, han ville bli lykkelig over et barn til.

 

Nylig uttalte fru Beckham selv under et intervju at hun ikke lukker døra helt når det kommer til spørsmål om flere barn.

 

På spørsmål om hvor hun ser seg selv om fem år, uttalte hun: - Jeg håper vi alle er sunne og glade. Jeg håper jeg fortsetter å vokse karrieremessig slik at jeg får et stødig fundament. Og jeg håper jeg kan være med på gi kvinner en følelse av å være viktige, vakre og tilfredse - med klærne jeg skaper.

(©NTB)

 

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews