Naomi til «Ugly Betty»

(24.04.2008, sist oppdatert 24.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Naomi Campbell vil dukke opp i en gjesterolle i «Ugly Betty» - på tredje forsøket.

Nå har en representant for fjernsynsselskapet ABC, som står bak den suksessfulle serien fra det nådeløse motemiljøet i New York, bekreftet at Naomi Campbell skal spille «seg selv» i avslutningsepisoden 22. mai.

 

Og når Naomi skal spille seg selv, kan det bli interessant: Supermodellen har et langt rulleblad når det gjelder voldsepisoder - nå sist 3. april da hun ble arrestert på Heathrow-flyplassen for å ha forulempet en politimann.

 

Naomi Campbell skulle opprinnelig stått på gjesterollelisten til «Ugly Betty» i fjor, men dukket aldri opp. Et nytt forsøk tidligere i år ble utsatt på grunn av manusforfatternes streik. Men alle gode ting er tre, så nå gjør ABC et nytt forsøk med kjendismodellen, som følger i fotsporene til Victoria Beckham og Gene Simmons.

 

«Ugly Betty»-skuespiller Becki Newton, som spiller resepsjonisten i Mode, Amanda Sommers, sa til nyhetsbyrået AP nylig om sin kommende gjestekollega:

 

- Jeg har personlig bedt om ikke å måtte stå ved siden av henne fordi Amanda ikke ville like å bli sett sammen med en så høy, vakker person.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews