Mer fra Spice Girls?

(01.06.2010, sist oppdatert 01.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

London (NTB): Jentebandet Spice Girls skapte store bølger med sin lettbeinte pop på 90-tallet. Nå kan det bli nok en gjenopplivning av det britiske bandet.

Gruppa som hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet med låter som «Wannabe», «Viva forever» og «Spice up your life», vurderer å komme tilbake, melder NRK.

 

Første gang gruppa kom sammen igjen etter bruddet var i 2007, da de gjennomførte en stor turné og slapp albumet «Headlines (Friendship Never Ends)».

 

Det er den britiske avisen The Mirror som avslører at et nytt comeback kan være på gang. Men denne gangen ser det ut til at det kan bli uten Victoria Beckham, dersom vi skal tro avisen. De fire andre skal imidlertid ha hatt hemmelige møter om en forestående turné

 

- Jentene gleder seg til å komme i gang igjen og alle har mange ideer, sier en kilde som røper videre at fru Beckham for tiden har fullt opp med design- og motekarrieren sin.

 

- Slik det utvikler seg nå må de kanskje sette i gang uten henne, sier kilden videre - og hevder at et nytt studioalbum også kan være på gang, hvilket blir gruppas første siden plata «Forever» fra 2000.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews