Mel B snakker ikke med Posh

(03.09.2008, sist oppdatert 03.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Melanie B har kuttet kontakten med sin tidligere kollega i Spice Girls, Victoria Beckham.

- Vi har for lite til felles, sier hun.

 

Sammen med Beckham og tre andre jenter, skjøt Melanie B til himmels som medlem i Spice Girls. I fjor hadde gruppa en comebackturné, men vennskapet er det så som så med.

 

- Vi har ikke så mye kontakt med hverandre. Victoria og jeg er veldig forskjellige. Folk mener vi bør være sammen siden vi bor i samme by og interesserer oss for moter. Men det er der likhetene starter og stopper, sier Melanie B til det britiske magasinet Closer.

 

De to tidligere kollegaene bor like i nærheten av hverandre i Los Angeles, men Melanie Brown, som hun egentlig heter, vil heller være hjemme med mannen Stephen Belafonte og døtrene.

 

- Jeg elsker å være med familien. Barna får meg til å gråte - på en god måte. Jeg elsker det når de lærer noe nytt. Jeg vil ikke gå glipp av det, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Melanie B og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews