Mel B satser på motebransjen

(09.04.2008, sist oppdatert 09.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Melanie Brown gjorde debut som motedesigner i Los Angeles mandag, der hun viste sine høstkreasjoner under navnet Catty Couture - basert på sin egen personlige klesstil.

Med andre ord blir det mye å se av skjørt som er høye i livet, leggings, singlet og ikke minst leopardmønster.

 

I tiden som «Scary Spice» brukte Mel B flittig leopardmønstre, men da hun presenterte sin nye høstkolleksjon på California Market Center, hadde hun tatt på seg sin nye egendesignede favoritt, et sort lærskjørt og sort jakke med høye sorte støvler til.

 

- Du kan aldri trå feil med et slikt sort lærskjørt. Det passer til alt, og får alt til å se rent og sexy ut, fastslo den nye moteeksperten, som dermed følger i motefotsporene til Spice Girls-kollega Victoria Beckham, som også har prøvd seg som designer.

 

Foreløpig har ikke de andre jentene i det gjenforente bandet sett Mel Bs motefremstøt, men hun regner med at de vil like det.

 

- Vi støtter hverandre i stor grad, sier Mel B til People, og legger til at hun er storfornøyd med å se sin nye kolleksjon bli realisert: - Jeg er så oppglødd! Det kom i stand svært raskt. Men å se det, ja, det er utrolig.

 

Mel B har i en årrekke designet sitt eget badetøy, som håndsys av en brasiliansk syerske. Men det har bare vært til eget bruk, forteller krydderjenta, som nylig ble plukket ut som undertøysmerket Ultimos nye modell.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mel B og Melanie B og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews