Mel B er også gravid

(21.03.2011, sist oppdatert 21.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Alle gode ting er tre for Mel B. Hun venter nemlig sitt tredje barn - denne gangen med ektemannen Stephen Belafonte.

Fra før av har hun 12 år gamle Phoenix Chi og 3 år gamle Angel Iris - sistnevnte fra en kortvarig romanse med Eddie Murphy, som nektet for farskapet helt til en DNA-test beviste det.

 

Denne gangen er det med atskillig større støtte fra barnefaren at Mel B går inn i svangerskapet. Hun og Belafonte har vært gift i tre og et halvt år, og begge gleder seg stort.

 

- Vi er virkelig begeistret. Vi ville ikke planlagt og ventet i fire år med å ha barn hvis vi ikke var virkelige klare for det og spente. Selv om du aldri virkelig kan være klar, sier Mel B til bladet Hello.

 

Mens hun har to døtre fra før av har ektemannen datteren Giselle. Likevel sier Mel B at paret ikke er sikre på om de vil vite barnets kjønn på forhånd.

 

For tiden går dermed tre av de tidligere Spice Girls-medlemmene gravide: Også Victoria Beckham og Emma Bunton venter smårollinger.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews