Lukt som en fotballfrue

(12.07.2007, sist oppdatert 12.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå kan parfymekjøpere lukte som en fotballfrue. Det er Coleen McLoughlin, forlovet med Wayne Rooney, som lanserte duften «Coleen» denne uken.

Hun er i godt selskap med en lang rekke kjendiser, inklusive den mest berømte fotballfruen av dem alle - Victoria Beckham.

 

Opptil flere av dem, inklusive den kommende fru Rooney, har uttalt at parfymeskaping er en gammel drøm for dem:

 

- Det er alle pikers drøm å ha sin egen skjønnhetsserie, og i dag har denne drømmen gått i oppfyllelse, fastslo 21 år gamle Coleen tirsdag under lanseringen. Hun har gått i kompaniskap med blant andre franske Robertet, som er gamle i dufttralten, og lanseringen foregikk på Le Meridien i London.

 

Coleen hevder at hun har vært dypt involvert i å få frem parfymen, og at hun har brukt sin egen familie og egne venner som «prøvekaniner»:

 

- Jeg har vært med på den kreative siden for å være sikker på at produktet er noe jeg kan være stolt av. Jeg ønsket en duft som kunne brukes til hverdags heller enn noe som var for fremtredende, uttalte hun om den nye parfymen som kommer på markedet i august.

 

Nå gjenstår det å se om Wayne Rooney lanserer sin herreparfyme, slik den godeste David Beckham har gjort i kjølvannet etter fruens velduft.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews