Longoria blir Beckham-barnets gudmor

(14.06.2011, sist oppdatert 14.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har spurt Eva Longoria om å være gudmor for den nye Beckham-verdensborgeren som er ventet til sommeren.

Longoria på sin side skal være svært beæret over forespørselen, melder The Sun.

 

Den tidligere popsangeren - som er blitt designer - får sitt fjerde barn i juli og har sammen med sin fotballessektemann, David Beckham, funnet ut at «Frustrerte fruer»-skuespilleren blir den perfekte gudmor.

 

En venn av paret sier til The Sun: - Victoria tok det opp med David - og begge ville ha Eva. Hun føler seg ekstremt beæret.

 

De to kjendisdamene ble svært nære venner etter at Beckham-paret flyttet til Los Angeles i 2007.

 

I fjor hjalp Victoria Beckham sin nære venninne gjennom bruddet fra baseballstjernen Tony Parker. Til gjengjeld arrangerte nylig Eva Longoria en overdådig babyfest for sin britiske venninne.

 

Fru Beckham tvitret følgende etter partyet: - For en fantastisk dag!!! Takk så uendelig mye Eva Longoria og Ken Paves for at dere er så vidunderlige venner. Babyfester er bare så gøy.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews