Katie barnevakt for Posh

(23.03.2009, sist oppdatert 23.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham har funnet en eksklusiv, ny barnevakt for sine tre sønner etter å ha kranglet med svigermor: Selveste Katie Holmes steppet inn og passet Romeo (6) og Cruz (4).

Holmes ble sett rundt om i Los Angeles søndag med de to yngste blad Beckham samt sin egen datter Suri (2) på slep, melder Daily Mail.

 

Sammen med det som antas å være Beckham-familiens barnepike, ble de fire observert på vei til The Children?s Art Studio. Posh selv var ikke å se.

 

Victoria Beckham er for tiden på husjakt i Milano, dit fotballektemannen er på utlån fra sin amerikanske klubb. Men hun måtte reise i all hast hjem til familiens hjem i California, der barna holder til - fordi svigermor Sandra bråbestemte seg for å dra tilbake til London og datterens bursdag.

 

Dette førte til en krangel mellom Posh og svigermor, melder avisen videre.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews