Katie Holmes som Posh-kopi

(11.01.2008, sist oppdatert 11.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Katie Holmes dukket opp på premieren til sin nye film «Mad Money» som rene Victoria Beckham-etterligningen.

Borte er den tantete bobfrisyren og husfrueklærne som fikk mange til å frykte at Tom Cruise hadde hjernevasket sin unge kone. Holmes har ny, kort frisyre - og hadde tatt på seg en kort, stroppeløs kjole av typen som Posh har gjort til sitt varemerke, og som viste frem en superslank Katie.

 

- Jeg måtte nesten se to ganger, hun ser definitivt ut som Victoria nå, sier en tilskuer til The Sun. Kanskje ikke det smarteste forbildet, siden den fryktede moteovervåkeren Mr. Blackwell akkurat har kåret fru Beckham til årets verst kledde.

 

Flott som Katie Holmes var, så stjal likevel ektemann og omdiskutert scientolog Tom Cruise mesteparten av oppmerksomheten på premieredagen, ifølge TMZ på en måte som gjorde at tilstedeværende kunne tro det var hans film. Men han sørget for å skryte behørig av konas film, iallfall til henne.

 

- Han syntes den var topp, strålte Holmes, som på spørsmål fra pressen også svarte at «hun gledet seg» på vegne av Nicole Kidman, som endelig er blitt gravid. Kidman og Cruise adopterte i sin tid to barn, Isabella, nå 15 år, og Conor, 12, men de oppholder seg mest hos adoptivfaren. Nylig røpet Holmes dessuten at de kaller henne «mamma».

 

Katie Holmes er blitt en ivrig løper, og har nå fått klarsignal til å starte i Boston Marathon - selv om hun løp to timer (!) for sakte til å klare ordinær kvalifisering. Men arrangørene lar henne få delta på egen kvote.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews