Katie Holmes får shoppingforbud

(21.03.2007, sist oppdatert 21.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tom Cruise har sett seg lei på konas ville shopping og har bedt henne begrense seg.

Cruise skal være urolig over at Katie bruker en formue i Los Angeles-butikker som Barneys, Horn and Bonpoint og har innstendig bedt henne om å bremse pengebruken.

 

En kilde sier til det engelske magasinet Grazia at Katie ser ut til å furte over forbudet.

 

- Hun sier Tom vil at hun skal ta en pause i shoppingen forbi han mener hun sender ut feil signaler. Tom har på ingen måte pengebekymringer, og Katie har ikke budsjettbegrensninger, men Tom vil ikke at folk skal tro at hun har et lettsindig forhold til penger.

 

28-årige Katie Holmes skal ha nylig ha brent av rundt 1,2 millioner kroner på varehuset Barney?s i Beverly Hills. Hun besøkte varehuset sammen med venninnen Victoria Beckham, som heller ikke er kjent for lavbudsjett-shopping, og Katie spanderte to par sko på venninnen til 3.000 kroner paret.

 

Noen dager senere ble Katie fotografert med fem poser babyklær til stjerneparets 11 måneder gamle datter Suri.

 

Tidligere denne måneden insisterte Cruise på å være til stede på filmsettet da kona begynte innspillingen av sin nye film, som ironisk nok har tittelen «Mad Money».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.036 sec - 1 pageviews