Kapret etterspurt kjole først

(17.07.2007, sist oppdatert 17.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham gjorde et solid kjolekupp - og fikk tak i kjolen som både Nicole Richie, Sienna Miller og Nicole Kidman sikler etter, lenge før den blir å finne i svært begrenset opplag ute i en eksklusiv forretning.

Det er den såkalte «månekjolen» fra designeren Roland Mourets hånd, en origamibrettet sak i bomullsstretch, som Posh bar da hun poserte for fotografene på ektemann Davids første dag på jobb i Los Angeles Galaxy.

 

Mourets «galaksekjole» var det heteste moteplagget blant fiffen i USA i 2005, og nå venter alle på «månekjolen» - som i den rosa versjonen først kommer for salg i november, og det kun i New York-forretningen Bergdorf Goodman i begrenset antall, melder Daily Mail.

 

Posh toppet antrekket med en barbierosa strutseskinnsveske fra Hermes, den såkalte Birkin-vesken til den nette sum av 115.000 kroner og Balenciaga-sko. Solbrillene var også på plass.

 

Victoria Beckham har tydeligvis falt for Roland Mourets nye kolleksjon, og har bestilt alle 21 plaggene i hans høstkolleksjon, en ordre verdt 350.000 kroner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews