J. Los far er scientolog

(29.01.2007, sist oppdatert 29.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mange har undret seg over at Jennifer Lopez er blitt omgangsvenn med Tom Cruise - siden man etter sigende ikke vinner innpass i vennekretsen uten å være scientolog eller vise interesse for sekten.

Men J. Lo er blitt en nær venn av Cruise og kona Katie Holmes, og var sammen med ektemann Marc Anthony i bryllupet i Italia.

 

Nå skriver nettstedet Perezhilton.com at Jennifer Lopez godtas fordi hennes far er scientolog. Selv forklarer hun det slik til NBC, når hun blir spurt om hva hun synes om folks negative bilde av den omstridte sekten:

 

- Selv er jeg katolikk. Men det er trist at folk ser på det (scientologikirken) på den måten. Min far har vært scientolog i 20 år. Det er underlig at folk ønsker å fremstille den på negativt vis.

 

Tidligere er det kommet frem at Tom Cruise, som i scientologkirken anses som en form for Messias, nå prøver å overtale sine bekjente David og Victoria Beckham til å konvertere - noe Posh visstnok ikke ønsker fordi ekteparet da må spytte ut med tiende til kirken, altså minst ti prosent av sine inntekter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews