Hawk gikk i Nanny-fella

(11.07.2008, sist oppdatert 11.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ethan Hawk falt for sine barns barnepike. Nå har han giftet seg med henne.

Uma Thurmans eks, Hollywood-profilen Ethan Hawk, har giftet seg igjen. Hans utvalgte er ingen ringere enn hans og Thurmans tidligere barnepike, Ryan Shawhuges. Bryllupet sto i New York i juni og Shawhuges venter også parets første barn, melder AP.

 

Hawke og Thurman skilte seg i 2004, etter å ha vært gift i sju år. De har to barn sammen. Hawk er ikke den første til å bytte ut kona mot en barnepike eller en annen ansatt.

 

Skuespilleren Jude Law ble tatt på fersken med barnepiken av sin ekskone, Sadie Frost, da han egentlig var sammen med Sienna Miller.

 

David Beckham hadde en affære med sin personlige assistent, Rebecca Loos, noe som førte til at Victoria Beckham siden har gått inn for å ansette svært godt voksne damer til å se etter ekteparets unger.

 

Robin Williams ble også gift med avkommets nanny, og fenomenet er så utbredt at det endatil er laget en TV-serie som handler om en romanse mellom husets herre og en snerten barnepike: «The Nanny», med Fran Drescher i hovedrollen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews