Halliwell antyder gjenforening

(23.09.2009, sist oppdatert 23.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell har sluppet katta ut av sekken og sagt at Spice Girls vurderer nok en runde i rampelyset.

Halliwell forlot gruppa i 1998, men de fortsatte uten henne - for så å gjenforene seg i 2007 da de la ut på en verdensturné.

 

I forrige uke ble fire av de fem krydderjentene - Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Melanie Brown - fotografert mens de var ute og hygget seg i London. Det satte naturlig nok i gang rykter om at noe er på gang.

 

De fire var i kontakt med det femte medlemmet Victoria Beckham, som de sendte tekstmeldinger til i løpet av kvelden.

 

- Først og fremst er vi venner. Det er klart at karrieren og musikken utviklet seg gjennom det vennskapet. Uansett hva som skjer etterpå er det et bonus. Vi snakker alltid om kreative planer. Så - nå, for å være ærlig så samler vi inn informasjon om en mulighet, men jeg vil ikke.... når du utvikler en plan, så vil du ikke dele den med resten av verden, sa hun i et intervju som det britiske TV-programmet «This Morning» sendte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews