Håner Victoria Beckham

(26.06.2007, sist oppdatert 26.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham vil gjerne bli et moteikon i Los Angeles. Men i stjernebyen er det visstnok mange som ler av hennes iherdige forsøk.

Victoria Beckham har flyttet med mann og barn til USA og Los Angeles, og her håper hun å slå seg opp i moteindustrien. «Posh Spice» har blant annet sitt eget klesmerke, og sies å tre støttende til når venner og kjente trenger skjønnhets- og moteråd.

 

Men det ser ikke ut til at innbyggerne i Los Angeles er spesielt imponerte over fotballfruens mange klesutspill, dersom vi skal tro den britiske avisen Daily Mail. Hun har vært pyntet til fingerspissene hver gang hun har gått ut døren, om så bare for å ta en tur til butikken.

 

- Her skal man ikke skryte av at man har penger. Stilen i Los Angeles er veldig avslappet. Man skal heller vise at man er så pass bekvem med den man er at man kan ha på seg hva som helst. Ekte L.A.-mennesker vet hvordan man kler seg ned, sier stjernestylisten Cliff Hoppus.

 

Ifølge stylisten ler folk av betydning bak ryggen til Victoria.

 

- Det virker som om hun vil bli sett. De fleste kjendiser forsøker å unngå det når de går til og fra et fly. Men Victoria ser ut til å ville skape oppstandelser på flyplassen - noe som sier en hel del om hennes personlighet. La oss håpe hun får seg en stylist som kan hjelpe henne til å bruke BH og få skjørtelengden ned på et normalt nivå. Akkurat nå prøver hun altfor hardt på et eller annet.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Yvonne Weldingh
09.11.2007 07:53
Hei,unnskyld meg men Victoria Beckham har sin egen stil og hva så om hun vil bli sett? DU var kansje glad for å være med i denne artikkelen. Kansje hun virker litt kald,noen ganger,men hallo,dere kjenner ikke dama,ikke bedøm henne.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews