Gjenforener Spice Girls for dronningen

(30.01.2012, sist oppdatert 30.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Spice Girls gjenforenes for å ære den britiske dronningen, skal man tro Melanie Browns forsnakkelse i et australsk fjernsynsintervju.

- Jeg tror dronningens jubileumskonsert er det arrangementet som jeg ville sett nærmere på at det skulle skje for, svarte hun på det obligatoriske gjenforeningsspørsmålet.

 

Det har vært spekulert i om 1990-tallets populære jentegruppe ville gå på scenen sammen igjen under åpningsseremonien for OL i London. Men det later til at krydderjentene har gjort sitt valg.

 

Ifølge The Sun fortet Melanie Brown seg med å forandre samtaletema da hun innså at hun hadde sagt litt for mye. Bak scenen skal hun angivelig ha sagt til fjernsynsfolkene at hun kom til å havne i trøbbel.

 

- Det er så veldig topp hemmelig enda.

 

Melanie Brown og bandvenninnene Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm var ute på en gjenforeningsturné i 2007.

 

Blir det dronningkonsert på dem, er datoen i så fall 4. juni i år. Da feirer dronning Elizabeth II sine 60 år på den britiske tronen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews