Ginger Spice vil bli like tynn som Posh

(05.10.2007, sist oppdatert 05.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå som gjenforeningskonserten med Spice Girls nærmer seg, later det til at Geri Halliwell prøver å bli like tynn som Victoria Beckham.

Som Ginger Spice i krydderjentenes glansdager fylte Geri ut sin flaggdekorerte kjole til bristepunktet - men ferske bilder viser ifølge Daily Mail at hun er blitt svært mye slankere, og at ansiktet hennes nærmest var dratt og magert etter vekttapet.

 

Nå begynner hun snart å ta igjen Posh Spice, som er tynnere enn noensinne og har gjort det til en vitenskap å være på evig slankekur - og hevder det er stor forskjell på å ha en spiseforstyrrelse og, slik hun hevder om seg selv, det å ha «kontroll på matinntaket».

 

Geri Halliwell har derimot innrømmet at hun har slitt med spiseforstyrrelsen bulimi. Som Spice Girl veide 1.55 meter høye Geri 57 kilo og skal ha brukt størrelse 40, men etter bruddet med jentegruppen i 1998 raste hun ned i vekt til 44 kilo. Siden har det svingt, men nå har hun satt i gang et strengt regime: Hun trener beinhardt daglig, med alt fra jogging til knallharde situps, og følger en strikt diett.

 

Også Scary Spice, Melanie Brown, som ble mor i april har satt inn hardkjøret. Hun skal ha tatt av 12 kilo på kort tid etter fødselen, og nå går vekten enda mer ned siden hun er med i den amerikanske «Skal vi danse»-konkurransen. Mel B innrømmer at det er tøft, og sier at hun har vondt overalt etter dansetreningen.

 

- Føttene mine, kroppen, armene, musklene... overalt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.329 sec - 1 pageviews