Geri gir seg ikke med musikken

(01.12.2010, sist oppdatert 01.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell insisterer på å fortsette med musikk, og skal allerede ha vært i studio for å gjenopplive gamle kunster.

Det tidligere Spice Girls-medlemmet fikk flere hitlåter på rad med «Lift Me Up», «Mi Chico Latino» og «Bag It Up», alle fra debutalbumet «Schizophonic» som kom i 1999.

 

Men etter tredjealbumet «Passion» fra 2005, som hadde dårlige salgstall, har hun ikke sluppet noe ny musikk. Det vil hun endre på nå, ifølge The Sun.

 

- Geri er tilbake i studio. Hun ønsker å gi ut et soloalbum til sommeren. Slagplanen hennes er å gi ut en coverlåt omarbeidet til en stor dancelåt. Hun har tekstet alle vennene sine, inklusive Victoria Beckham, for å spørre etter deres favorittsanger som hun kan spille inn, sier avisens kilde.

 

Som videre hevder at hun har spilt inn en håndfull nå. Geri Halliwell har ingen platekontrakt lenger, så hun skal ha bestemt seg for å ta kostnadene selv. Det hevdes også at hun vurderer å starte sitt eget plateselskap som også gir ut andre navn.

 

- Geri har et jenteband som hun jobber med, som hun gjerne vil signere, sier kilden videre.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews