Fru Beckham som blondine

(30.03.2007, sist oppdatert 30.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham viste seg på ny fram som blondine ved ektemannen Davids side da Sports Industry Awards ble utdelt torsdag i London.

Trendopptatte Posh er i gang med å innrette seg etter amerikanske forhold, der søkelyset på blondiner er større enn hjemme i Storbritannia. Nå viser det seg at hun har valgt å beholde hårfargen som hun først prøvde seg på da hun stilte opp til fotografering for sin og Davids parfyme. De skal lanseres i USA.

 

- Jeg synes også det er svært passende nå som vi flytter til Los Angeles. Det er litt av den solblekede California-stilen, har Posh fastslått i tabloiden The Sun om hårfargevalget sitt.

 

Victoria Beckham har tidligere hatt svært langt hår ved hjelp av extensions, altså pålimt løshår, men måtte klippe seg langt kortere nylig fordi håret ble slitt. Nå har hun også lysnet det ganske betydelig, etter å ha vært brunette en god stund.

 

- Jeg elsker min nye hårfarge. Jeg er ivrig etter å se om blondiner virkelig har det mer gøy, sa hun til avisen, som også kunne avsløre at hun hele tiden mens hun ble klippet og farget sendte bilder på sms til David for at han skulle få si sin mening.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukererakki
31.03.2007 14:56
Hvilken farge hadde hu før a?03.04.2007 06:04
Hu var brunette  Wink ;-\)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews