Fru Beckham åpner butikk i London

(22.05.2012, sist oppdatert 22.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham planlegger å åpne sin første butikk i London, og hun håper å åpne filialer i Asia også.

Motedesigneren har planen klar når det gjelder sin første butikk på Londons jord, og hun har også vendt blikket mot Asia og Hong Kong, ifølge et intervju hun nylig gjorde med CNN-programmet «Asia Talk».

 

Hun sier selv: - For tiden jobber jeg på planer for egne butikker. Det ville jeg elske. Jeg har planer om å åpne i London, og hvem vet; i en fremtid ikke langt unna kan det også bli en åpning i Hong Kong. Hvem vet.

 

38-årige Beckham har markert seg sterkt innen mote og design de siste årene etter Spice Girls, og hun sier i intervjuet at hun ser Asia som en veldig spennende mulighet. Hun utdyper: - Det jeg egentlig gjør, er å se litt utenfor både USA og England. Det er mange steder som er virkelig store for meg, og Asia er veldig spennende. Jeg risper bare i overflaten for tiden. Jeg tar små skritt, jeg vil ikke løpe av gårde før jeg kan gå.

 

Så langt betrakter fru Beckham det å kle opp talkshowdronningen Oprah Winfrey som et av sine karrierehøydepunkter.

 

- Faktum er at jeg designer kjoler for kvinner uansett alder, størrelse og figur, fremholdt den tidligere popartisten videre i intervjuet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews