Flyr verden rundt i Spice Force One

(12.10.2007, sist oppdatert 12.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når de gjenforente krydderjentene legger ut på verdensturné, akter de å reise standsmessig.

De fem Spice Girls-jentene er nemlig ikke fornøyd med å fly første klasse, så de leier seg en Boeing 757 som har fått kallenavn «Spice Force One».

 

Flyet skal dekoreres med den offisielle logoen og utsmykningen laget for det gjenforente bandet, og innredningen inkluderer en sminkesalong, barnerom, spisesal, forretningsavdeling, flotte baderom, pressesenter og soveavdeling.

 

- Spice Force One vil bli et flygende palass, sier en kilde til avisa Daily Mail.

 

Når flyet tar av, vil det foruten de fem krydderjentene Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm og Geri Halliwell ha med familiene deres, barnevakter, management, makeup- og kostymeansvarlige, jentenes livvakter - og et kokkelag som skal sørge for like standsmessig bespisning om bord.

 

To følgefly, som allerede har fått kallenavnene Spice Force Two og Three, skal frakte dansere, resten av de ansatte samt scenepersonale og utstyr. I alt er de tre flyene budsjettert til mellom 75 og nær 110 millioner kroner.

 

Turneen sparkes i gang 2. desember i Vancouver, og Spice Girls drar deretter til San José, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, London og Cape Town.

 

Dette er første gang alle jentene står på scenen sammen siden Geri Halliwell forlot jentegruppen i mai 1998. Spice Girls ble oppløst i 2001.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews