Fjerde barn i vente for Beckham

(10.01.2011, sist oppdatert 10.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Et fjerde barn er i vente for David og Victoria Beckham.

- De er lykkelige over å kunne bekrefte at de venter sitt fjerde barn til sommeren. Brooklyn, Romeo og Cruz er svært spent på ankomsten til sin nye bror eller søster, sier parets representant til bladet People.

 

Sønnene er blitt 11, 8 og 5 år gamle, og Victoria Beckham har aldri helt utelukket at det kunne bli ytterligere familieforøkelse.

 

- Jeg tror at dersom vi en dag blir velsignet med flere barn, ville det være strålende. Det er mye å ha tre gutter, men hvem vet ... en dag? sa hun for en tid tilbake.

 

Det har også vært skrevet at kjendisparet drømmer om en liten datter.

 

Førstemann ut til å gratulere er «Idol»-skaperen Simon Fuller, parets mentor og mangeårige forretningspartner, som også var Spice Girls-manager. Han er svært glad på deres vegne:

 

- Familie betyr alt for David og Victoria, og dette er simpelthen den beste nyheten de og guttene kunne ønske seg ved inngangen til 2011.

(©NTB)

 

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.221 sec - 1 pageviews