Familien Beckham vurderer flytting

(19.12.2011, sist oppdatert 19.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

David og Victoria Beckham vurderer seriøst å flytte fra Los Angeles til Europa, kan en kilde nær paret fortelle. De skal allerede ha vært i kontakt med potensielle britiske skoler, med tanke på sønnene, skriver Mail on Sunday.

Fotballstjernen er i samtaler med den franske klubben Paris Saint-Germain og flere britiske fotballklubber. Og i stedet for å pendle til familien i Los Angeles, hvor paret i dag bor med barna Brooklyn (12), Romeo (9), Cruz (6) og fire måneder gamle Harper, kan det hende at hele familien snart er på flyttefot.

 

Kilden sier til Mail on Sunday: - David er i ferd med å takke ja til enten Paris Saint-Germain eller en britisk klubb. Han kommer med annonseringen på nyåret. De kommer til å vende tilbake til Storbritannia og vurderer for tiden hva slags skoler som er aktuelle for guttene. David er klar for en skole i nærheten av der han selv vokste opp og har en skole han selv drømte om å gå på i tankene for sønnene.

 

Selv om Victoria Beckham skal være den minst motiverte i familien når det gjelder flytting, er hun visst nok nå overtalt - og gleder seg, ifølge kilden.

 

- David har alltid gjort det klart at han vil avslutte karrieren i Europa, og Victoria står fullt og helt bak ham i dette. Hun bruker nok muligheten til å markere seg som en moteprofil i Europa, og guttene kommer til å gå på privatskole. De gleder seg alle sammen, fortsetter kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.521 sec - 1 pageviews