Ensom Victoria jakter videre på hus

(08.03.2007, sist oppdatert 08.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham sier at å være atskilt fra ektemannen David Beckham er det verste hun vet.

Den tidligere Spice Girls-sangeren, som for tiden jakter på hus og et nytt liv i Los Angeles - mens David Beckham fortsatt holder hoff i Madrid - sier det verste hun vet er å være borte fra ektemannen.

 

Til det britisk magasinet OK! sier hun: - Jeg ville elske å våkne opp ved siden av David hver morgen, og ha middag sammen med ham hver kveld. Og jeg er sikker på at vi får det slik en dag. Men for tiden er vi begge travle.

 

Fru Beckham sier videre: - Jeg bryter stadig sammen og gråter masse. Det aller vanskeligste i livet mitt er å være borte fra David. Alt annet kan jeg håndtere.

 

32 år gamle Victoria Beckham blir fotfulgt av paparazzier under sitt Los Angeles-opphold - og insisterer på at hun ville elske et liv utenfor rampelyset.

 

- Vi har sikkerhetsvakter rundt oss uansett hvor vi går. Til skole, på shopping, til McDonalds - og jeg misliker det sterkt. Ville jeg ønsket meg et liv i anonymitet? Selvfølgelig.

 

Fru Beckham har også en teori på hvorfor folk er så interesserte i henne. - Vi har den perfekte familien. Ganske enkelt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews