Emma Buntons bekjennelser

(20.07.2010, sist oppdatert 20.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Emma Bunton (34) har betrodd seg om en rekke ting hun har sans for.

På herresiden er det «Gossip Girl»-skuespilleren Ed Westwick og den canadiske sangeren Michael Buble som står høyt i kurs. Riktignok har hun den to år gamle sønnen Beau med den tidligere sangeren og nåværende kokken Jade Jones, men det hindrer henne ikke fra å uttale seg om andre menn.

 

På kvinnesiden er det Beyonce og hennes tidligere gruppe Destiny?s Child Emma har mest sans for. Trioen er den eneste kvinnelige gruppa hun kunne ha tenkt seg å være medlem i bortsett fra Spice Girls.

 

- Jeg elsket Destiny?s Child og kunne godt ha tenkt meg å riste på rumpa sammen med Beyonce og jentene, skrev hun nylig i en nettprat på MySpace.

 

Tidligere i juli traff hun sin tidligere bandkollega Victoria Beckham for å snakke om den kommende musikalen som bygger på gruppas sanger.

 

- Jeg møtte Victoria da hun var i London for et par uker siden og det var som om tiden hadde stått stille. Det er alltid moro å være sammen med henne og hun er en hengiven venn. Hun er den samme som før. Vi satt og hørte på våre gamle hits for å finne ut hvordan de passet inn i musikalen. Vi blir aldri lei dem!

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews